Uncategorized

Çelet ekspozita “Vlora në dokumenet e AQSh”

By Gusht 16, 2018 No Comments

Në datë 10 gusht 2018 Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave dhe Bashkia e Vlorës çelën në qytetin e Vlorës ekspozitën “Vlora në dokumentet e AQSH, ekspozitë dokumentare dhe fotografike”.

Të pranishëm në këtë ceremoni ishin punonjës të pushtetit vendor si bashkëorganizatorë me DPA

Ekspozita u prezantua nga vetë Drejtori i Përgjithshëm, z. Ardit Bido, i cili para mediave dhe të ftuarve, ritheksoi dhe një herë rëndësinë që kanë ngjarje të tilla për qytete si Vlora gjatë sezonit turistik

Ekspozita u vendos në kinemanë verore pranë Lungomares. U çel në orën 19:00 dhe që ditën e parë, vizitueshmëria ishte e lartë. Pas interesit të shumtë që u shfaq, u vendos që ekspozita të qëndronte e çelur dhe të nesërmen.